Nieuwbouw Nordlys Lelystad Locatie

Locatie

Je wilt niet alleen een huis dat naar je zin is. Je wilt ook graag groen om je heen, om te ontspannen, een frisse neus te halen of te sporten. Alleen daarom al is Lelystad een goede keus. Aan de zuidkant van de stad vind je de Oostvaardersplassen, het landelijk bekende natuurreservaat, met daartegenaan de bossen van het

Hollandse Hout, waar je elk seizoen prachtige wandelingen of fietstochten maakt. Als waterliefhebber voel je je de koning te rijk op recreatieplas Het Bovenwater, ingericht als zeilplas met zwemstrand. Wil je nóg meer water? Bij 1 van de 5 jachthavens van Lelystad kunnen watersporters kunnen alle kanten uit, zoals naar het Markermeer.

Nieuwbouw Lelystad Nordlys Locatie Natuur en water

In De Warande woon je overal dichtbij. In het hart van de wijk, het wijkplein aan de Haagwinde, vind je dagelijkse voorzieningen. Zoals een Albert Heijn, kinderopvang, een basisschool (OBS De Triangel), het Integraal Kindcentrum voor primair onderwijs, een apotheek, huisarts en orthodontiepraktijk. In Lelystad heb je overigens een zeer divers aanbod van scholen voor basis-, middelbaar en hoger beroepsonderwijs.

Ook sporten kun je er naar hartenlust. Van bootcampen en yoga tot tennis en voetbal. Met maar liefst 87 sportclubs in heel Lelystad vind je vast iets leuks in de buurt.

Tot slot mogen we het Lelycentre en het Stadshart niet vergeten, 2 centra met uitgebreid winkelaanbod, sfeervolle restaurants en fijne tentjes voor een goede coffee-break. In het Stadshart vind je bovendien ook een theater en een spiksplinternieuwe bioscoop voor een gezellig avondje uit!

Nieuwbouw Lelystad Nordlys Locatie Voorzieningen
Nieuwbouw Lelystad Nordlys locatie Wonen Warande

Nordlys is onderdeel van De Warande, een jonge nieuwbouwwijk geïnspireerd op de natuurlijke ambiance van Lelystad en waar stad en natuur in elkaar overvloeien.

De Warande wordt doorsneden door groene lanen en brede vaarten, parkbossen en waterpartijen krijgen er de ruimte. Nordlys ligt in de buurt Groot Nooten, met aan weerszijden het Elzenpark en het toekomstige Esdoornpark en aan de zuidzijde de watergang

De Torenvalktocht. Het hart van Groot Nooten wordt gevormd door een groene zone met natuurlijke inrichting – met bomen, vegetatie en wadi’s – en een klimaatadaptief karakter. De woningen in Nordlys zijn georiënteerd op de Torenvalktocht of op de fraaie groenzone.

Nieuwbouw Lelystad Nordlys Locatie