De introductie van het project Nordlys

Wil je een beeld krijgen van Nordlys. We nemen je kort mee in de verwachte architectuurstijl, de woonwijk en de verwachte woningen in de wijk. Weel je meer weten? Lees dan verder.

Scandinavisch wonen

Het nieuwbouwproject Nordlys is de nieuwste ontwikkeling in Groot Nooten in Lelystad. Denk je aan Scandinavië, dan denk je aan ruimte, natuur, eenvoud, natuurlijke materialen en pasteltinten, en natuurlijk… het noorderlicht. Al deze typisch Scandinavische kenmerken komen samen in nieuwbouwplan Nordlys, in de jonge wijk Warande in Lelystad.

Groene verbindingszone

Hier komen straks circa 30 nieuwbouwwoningen in een landelijke, dorpse sfeer, aan een groene verbindingszone. Eenvoudig, functioneel. Niet te veel, niet te weinig. Groot Nooten is verdeeld in de Parkzone en Waterzone. De woningen in de Parkzone krijgen houten gevelbekleding in de kleur groen. De woningen in de Waterzone krijgen houten gevelbekleding in de kleur blauw.

Nieuwbouwwoning voor iedereen

De jonge wijk Warande ligt tussen natuur en stad en is een heerlijke plek om te wonen, met de Oostvaardersplassen om de hoek én het Markermeer op steenworp afstand. Het 1e deelgebied van de wijk bestaat uit enkele kleinschalige buurten, waaronder De Nooten, onderverdeeld in Klein en Groot Nooten. Nordlys ligt in Groot Nooten.

Dit buurtje ademt een landelijke, dorpse sfeer en heeft in het hart een groene verbindingszone, met bomen, planten en wadi’s. Er komen circa 30 nieuwbouwwoningen, georiënteerd op deze groenzone, met houten gevelbekleding in Scandinavische blauw- en groentinten. Bestaande drie type woningen, namelijk hoekwoning, tussenwoning en levensloopbestendige 2 onder 1 kapwoning. In Nordlys vindt iedereen een thuis.

Interesse?

Zie jij jouw nieuwe huis én toekomst in Nordlys? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen. De komende tijd breiden we de website steeds verder uit met nieuwe informatie over de nieuwbouwwoningen van Nordlys in Lelystad. Je leest al het laatste nieuws op deze website. Zeker weten dat je niets mist? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Nordlys!