Hoe werkt de toewijzing

De toewijzingsprocedure van Nordlys is bekend. Hoe je meer kans maakt en hoe het proces eruit ziet. In dit nieuwsbericht nemen we je mee in toewijzingsprocedure.

Ben je geïnteresseerd in één van de nieuwbouwwoningen in Nordlys Lelystad? Dan wil je er natuurlijk alles aan doen om deze woning te bemachtigen. Om zo goed mogelijk de mensen aan de woning van hun dromen te kunnen toewijzen, werken wij met de volgende procedure.

Positieve haalbaarheidscheck

De inschrijvers die een recente positieve haalbaarheidscheck van de hypotheekadviseur toevoegen aan de inschrijving, hebben voorrang bij de toewijzing. We proberen zoveel mogelijk toe te wijzen aan eerste voorkeuren en financieel zekere kandidaten en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers.

Vervolg proces

  • Zijn er meerdere kandidaten met een eerste voorkeur voor dat bouwnummer, dan bepaalt de ontwikkelaar aan wie de woning wordt toegewezen.
  • Zodra een woning aan je is toegewezen, dan word je gebeld door de makelaar en uitgenodigd voor een verkoopgesprek. Op dat moment heb je een optie op een woning.
  • Heb je geen bericht ontvangen, dan sta je op de reservelijst. Mochten er kopers afvallen, dan kun je alsnog gebeld worden door de makelaar.
  • Indien je beslist om de woning definitief te kopen, maakt de makelaar de contracten op.
  • Het meer- en minderwerk, zoals uitbreiding- en indelingsopties, kunnen uitsluitend tijdens de aankoop van de woning worden gekozen en worden opgenomen in de Aannemingsovereenkomst.
  • Andere opties kunnen tijdens het koperskeuzetraject gekozen worden, dus na de aankoop.

Interesse?

Zie jij jouw nieuwe huis én toekomst in Nordlys? Bekijk de planning hier en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen. De komende tijd breiden we de website steeds verder uit met nieuwe informatie over de nieuwbouwwoningen van Nordlys in Lelystad. Je leest al het laatste nieuws op deze website. Zeker weten dat je niets mist? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Nordlys!